Steun CATAPA!


STEUN de werking van CATAPA

CATAPA groeit en lijkt te blijven groeien. We zijn overtuigd dat we de boerengemeenschappen in Peru, Bolivia en Guatemala nog beter kunnen ondersteunen met een medewerkerssecretariaat in Vlaanderen. Daarvoor zoeken we nu de fondsen. Let op giften hiervoor zijn niet fiscaal aftrekbaar maar minstens even noodzakelijk voor onze (Zuid)werking. Storten kan op BE49 9795 2861 7871 .

Bij giften uitsluitend voor de campagne GOUD:EERLIJK? van CATAPA, Ecolife en NBV kan je storten op het rekeningnummer van de goudeerlijkcampagne: BE81 9730 7448 5324. Graag expliciet "Gift GOUDEERLIJK" vermelden bij jouw overschrijving.

STEUN de CATAPA-projecten in het Zuiden

Vanaf een bijdrage van 40 EUR/kalenderjaar (LET OP: sinds 1 januari 2011 moet je minstens 40 euro storten) geeft je bijdrage nu recht op een fiscaal attest. Deze bijdragen gaan rechtstreeks naar onze partners in Latijns-Amerika. Deze stortingen worden geadministreerd door Oxfam-Solidariteit. Zij houden op jaarbasis 5% in als administratiekosten. Het fiscaal attest wordt door Oxfam afgeleverd. Let op! Zonder de juiste vermelding komt het bedrag niet voor de CATAPA-projecten terecht. Storten kan op 000-0000028-28 met als vermelding 08/AML/OO013. Alvast veel dank!

Word lid

Zie onze lid worden-pagina.

SCHENKINGEN in natura

Laptops, beamer, scanner, ... : materiaal dat we steeds kunnen gebruiken!