CATAPA zoekt medewerkers (m/v)


Foto Gert SteenssensCATAPA werkt zo goed als alleen met vrijwillige medewerkers (we hebben momenteel 2 personeelsleden in dienst). De meeste medewerkers zijn tussen de 20 en 35 jaar, maar iedereen die gelooft dat een andere wereld mogelijk is, is welkom bij CATAPA! Jong of oud, doeners en denkers, met veel of weinig tijd. Voor elk wat wils, de projecten en taken zijn divers: tappen op een van onze benefietfeesten, een sprekerstoer coördineren, de website mee onderhouden, een infoavond organiseren, koken op ons Zomerfeest, artikels schrijven, milieueffectenrapporten bekritiseren… CATAPA wil iedereen een zinvol en concreet engagement bieden, afhankelijk van de eigen interesses en mogelijkheden. 

Meewerken?

Meewerken kan op ons secretariaat in Gent of van thuis uit, als losse of als vaste medewerker, al dan niet verbonden met één van onze werkgroepen die altijd nieuw bloed kunnen gebruiken.

Ook als je op zoek bent naar een stageplaats of een zinvol thesisonderwerp, kan je bij ons terecht!

De CATAPA-medewerkers...

  1. sympathisanten: worden op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief en/ of storten een  financiële bijdrage.
  2. losse medewerkers: zijn bereid af en toe hun steentje bij te dragen, maar hebben geen continue verantwoordelijkheid of functie.
  3. vaste medewerkers: nemen een (eind)verantwoordelijkheid of functie op gedurende één jaar in één van de werkgroepen.
  4. zuidmedewerkers: werken als vrijwilliger gedurende een periode van minimum zes maanden bij één van onze partnerorganisaties in het Zuiden.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Contacteer ons via het contactformulier en wij nemen contact op met jou!

Check de pagina's van de verschillende werkgroepen door op het organigram te klikken en kom meer te weten over de projecten van het komende jaar en de gezochte profielen!

En nu concreet

Bekijk hier onze vacatures voor vrijwillige medewerkers