CATAPA Info-avond nieuwe medewerkers in Leuven


Datum: 
Maa, 21/03/2011 - 19:00 - 23:00

CATAPA is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers die zich mee willen engageren om één van onze projecten tot een goed einde te brengen. Naast het sensibiliseren, willen we ook mensen 'activeren'. Na de succesvolle docu-latino-editie in Leuven wilden alvast vele nieuwe geinteresseerden ook de handen uit de mouwen steken. Om hen wegwijs te maken en te introduceren tot onze beweging, organiseren we een info-avond op maandagavond 21 maart om 20u30 in het Pangaea in Leuven

Het integreren van nieuwe vrijwilligers is niet altijd een eenvoudige zaak: het is steeds een uitdaging om de ‘juiste persoon op de juiste plaats’ te vinden. Het is zowel een zoektocht naar waar men zich thuis in voelt als een ontdekking van je eigen capaciteiten en interesses. Met oa. deze infoavond doet CATAPA alleszins zijn best om het vele werk zo toegankelijk mogelijk te maken en ‘voor elk wat wils’ te zoeken.

Op het programma staat oa een korte voorstelling, een beschrijving van de verschillende soorten taken waarvoor we volk zoeken en het overlopen van alle projecten in 2011 en de concrete ‘vacatures’. Afsluiten doen we met een Catapa-op-café-avond.
Wil je erbij zijn? mail naar piet.wostyn@catapa.be